Získejte až 3 000 Kč bonusu s Raiffeisenbankovým účtem BONUS

Aktuálně probíhá výhodná akce u Raiffeisenbank na Raiffeisenbankový účet BONUS. Stačí založit Chytrý bankovní účet u Raiffeisenbank bez jakýchkoli poplatků a získejte až 3 000 Kč bonusu, pokud splníte následující podmínky.

Noví klienti mají nyní šanci získat až 3 000 Kč bonusu na svůj Raiffeisenbankový účet. Tato akce bude platit do odvolání.

Jak získat bonus až 3 000 Kč od Raiffeisenbank?

Můžete si bonus až 3 000 Kč od Raiffeisenbanku získat za následujících podmínek:

  1. Založte si svůj Raiffeisenbankový účet přes odkaz na této stránce.
  2. Každý měsíc po dobu půl roku máte možnost získat 500 Kč bonusu za aktivní využívání svého účtu. To znamená, že musíte provést minimálně 3 platby kartou online nebo v kamenném obchodě (platby musí být v daném měsíci také zaúčtovány).
  3. Aktivita bude sledována prvních 6 měsíců po měsíci, kdy byl účet založen. Tímto způsobem můžete získat maximálně 3000 Kč (6 x 500 Kč).
  4. Bonus bude vyplacen nejpozději do 15. dne následujícího měsíce poté, co byly splněny podmínky.
  5. Tato akce je platná od 21. 8. 2023 do odvolání.

Pravidla pro získání bonusu až 3 000 Kč od Raiffeisenbank

Tato akce platí do odvolání a jako klient Raiffeisenbank můžete získat až 3 000 Kč bonusu za aktivní využívání svého účtu.

Abyste mohli získat bonus, musíte splnit následující podmínky:

  1. Založte si Raiffeisenbankový účet přes odkaz na této stránce s tarifem CHYTRÝ, AKTIVNÍ, PREMIOVÝ nebo EXKLUZIVNÍ a musíte být starší 18 let.
  2. Musíte být novým klientem, kterého Raiffeisenbank za posledních 6 měsíců před založením účtu nevedla jiným osobním běžným účtem a nesmíte již využít reklamní akci „6 x 500 Kč na běžný účet“ v období od 2. 1. 2023 do 30. 6. 2023.
  3. Každý měsíc musíte provést alespoň tři platby debetní kartou vydanou k vašemu účtu v kamenném nebo online obchodě, a tyto platby musí být zaúčtovány do konce měsíce. Doporučujeme platby neponechávat na poslední chvíli, aby byly zaúčtovány včas.
  4. Splnění těchto podmínek bude sledováno prvních 6 měsíců následujících po měsíci, kdy byl účet založen. Můžete tak získat bonus maximálně 3000 Kč (6 x 500 Kč).
  5. Bonus bude vyplacen nejpozději do 15. dne následujícího měsíce poté, co byly splněny podmínky.
  6. Tato akce je platná od 21. 8. 2023 do odvolání.

Co se rozumí aktivním využíváním účtu?

V každém kalendářním měsíci musíte provést alespoň 3 platby debetní kartou vydanou k vašemu účtu v kamenném nebo online obchodě. Tyto platby musí být zaúčtovány v daném měsíci. Doporučujeme, abyste platby neponechávali na poslední chvíli, aby byly zaúčtovány včas.

Kdy a jak získáte bonus?

Pokud splníte všechny výše uvedené podmínky, bonus vám bude vyplacen nejpozději do 15. dne následujícího měsíce poté, co byly podmínky splněny. Upozorňujeme, že nárok na bonus nevznikne, pokud je váš účet v době vyplácení postižen exekucí, dojde k výpovědi/odstoupení od smlouvy k účtu, nebo pokud účet není veden u banky.

CHYTRÝ účet od Raiffeisenbank je výbornou volbou díky řadě výhod a vynikající mobilní aplikaci. CHYTRÝ účet u Raiffeisenbank je navíc zdarma, bez poplatků za jeho zřízení nebo vedení. Standardní služby, jako jsou výběry z bankomatů v ČR i v zahraničí, příchozí a odchozí platby, jsou také bez poplatků.

K tomu dostanete debetní a kreditní kartu zdarma (1x embosovaná debetní karta MasterCard STANDARD, 1x kreditní karta EASY). Můžete platit i mobilem nebo hodinkami.

Co nabízí běžný účet u Raiffeisenbank:

  • Příchozí i odchozí okamžité platby zdarma, peníze převáděné v řádu vteřin 7 dní v týdnu.
  • Zřízení účtu, vedení běžného a spořicího účtu i bezhotovostní transakce zdarma.
  • Speciální výhody při placení debetní nebo kreditní kartou s programem RB klub, kde ušetříte až 30 % a můžete nakupovat se slevou na více než 1 900 místech.
  • SPOŘICÍ účet HIT PLUS s bonusovou sazbou 5,2 % p.a. až do výše vkladu 500 000 Kč. Peníze můžete snadno převádět mezi běžným a spořicím účtem.
  • Účet si můžete založit během několika minut online.

Mobilní bankovnictví Raiffeisenbank je bezpečné a jednoduché. Můžete vyřídit vše, co potřebujete, včetně založení účtu, provádění běžných transakcí a pojištění, pouhým několika kliknutími. Přihlášení je rychlé a bezpečné díky funkci Touch ID nebo Face ID.

V moderním a bezpečném internetovém bankovnictví Raiffeisenbank najdete vše potřebné pro správu svého účtu. Získáte přehled o všech platbách, kartách a půjčkách na jednom místě.

Recenze a zkušenosti s Raiffeisenbank CHYTRÝM účtem jsou velmi pozitivní. Uživatelé oceňují příchozí i odchozí okamžité platby zdarma a výhody při placení debetní nebo kreditní kartou. Doplňkový SPOŘICÍ účet HIT PLUS s bonusovou sazbou 5,2 % p.a. až do výše vkladu 500 000 Kč je také velkým lákadlem.“

2 Komentáře
Ukázat vše Nejužitečnější Nejvyšší hodnocení Nejnižší hodnocení Přidejte svou recenzi
  1. Článek je sice dobře napsaný a přehledný, ale Recenze Banky (RB) má velmi nepříznivé podmínky a skryté poplatky spojené s různými transakcemi. Při zahraničních platbách dochází k dvojí konverzi (s dodatečnými náklady), a k tomu ještě existuje poplatek ve výši 0,15% z částky, kterou si vyberete z bankomatu. Osobní bankovní poradci jsou obtížně dostupní, online podpora je většinou nekvalitní a může poskytovat nepřesné informace a občas se projevuje jako mizerná. Jediným pozitivem je uživatelsky přívětivé online bankovnictví a možnost vedení účtu ve více měnách.

  2. Měla jsem dříve účet u EquaBank a vše fungovalo skvěle, bez jakýchkoli problémů. Ale teď, když se stala RaiffeisenBank, mám pocit hrůzy a nedůvěry! Najednou mi byly strženy peníze a když jsem zavolala, aby mi vysvětlili, řekli mi jen, abych podala reklamaci. Jejich reklamační formulář je však naprosto nejasný, stejně jako jejich mobilní aplikace. Pokud jde o tyto stržené peníze, raději to vzdám a přecházím k Air Bank… EquaBank byla skvělá, tohle je opravdu zklamání!

Zanechte odpověď

Krátké recenze
Logo